Lite mer om oss

Vi är ett företag inom entreprenadbranschen som sysslar med det mesta inom markområdet såsom vatten och avloppsarbeten, exploateringsområden, väganläggning och massförflyttning.

Vi utför även bergkrossning som kan göra det lönsamt att förädla sprängsten direkt på plats och på så sätt minska kostbara och miljöbelastande transporter.

På senare tid har vi även utökat vår verksamhet med lastbilar, lastväxlare, maskinsläp och kranbil och kan således erbjuda transporter av olika slag.

Företaget startades 1993 av Stefan Olsson i Myckleby, Orust på den svenska västkusten. Numera har det sitt fäste strax utanför Henån med verkstad och kontor. 

I vår personalstyrka ingår det grävmaskinister, lastbilschaufförer, rörläggare, kontorspersonal, utsättare och projektledare. Alla våra maskinister är utbildade förare och innehar yrkesbevis för jordförflyttande maskiner. De har även genomgått kurser som bl.a. Säkerhet på väg, Hjälp på väg, Miljö m.m. Utöver detta har de också flera års erfarenhet av entreprenadbranchen.