Ottestala Schakt

Ottestala Schakt, en ledande aktör inom entreprenadbranschen. Med en omfattande expertis och lång erfarenhet inriktar vi oss på ett brett spektrum av tjänster inom markområdet. Vårt fokus ligger på att leverera högkvalitativa lösningar inom vatten- och avloppsarbeten, utveckling av exploateringsområden, väganläggning samt effektiv massförflyttning.

Vi förstår komplexiteten och utmaningarna som kommer med varje unikt projekt. Därför anpassar vi våra metoder och tekniker för att säkerställa optimala resultat, oavsett projektets storlek eller natur. Vårt team består av erfarna och engagerade specialister som är utrustade med den senaste teknologin och maskinerna för att hantera alla typer av uppdrag. 

Vår expertis sträcker sig över hela spektrumet av entreprenadprocessen. Vi kan bidra med allt från den inledande projekteringen till det fullständiga utförandet av grävtjänster, borrning och sprängning samt leverans av material. 

På Ottestala Schakt strävar vi efter att inte bara uppfylla utan överträffa våra kunders förväntningar. Vi är dedikerade till att skapa värde genom pålitlighet, effektivitet och en stark förståelse för våra kunders behov. Vår framgång bygger på en grund av kvalitet, säkerhet och miljöansvar, vilket genomsyrar alla aspekter av vår verksamhet.